A defensa celeste esnaquiza ao Melilla (78-67)

Compartir con

Un terceiro cuarto espectacular (21-9) sentenciou no Pazo

Paso adiante enorme para o Cafés Candelas Breogán. O Melilla chegaba no seu mellor momento ao Pazo para ameazar a imbatibilidade do Breo ante o seu público. Os norteafricanos encararon o buscando impoñer o seu ritmo e acadárono ata o descanso, cun marcador baixo e axustado( 32-30).

Pero o Cafés Candelas amosou o poder da defensa tralo descanso. O equipo aumentou a intensidade atrás e cubriu un terceiro período espectacular deixando ao rival en nove puntos, e anulando a xogadores tan importantes como Fran Guerra, ou facendo que cada punto de xogadores como Dani Rodríguez (máximo realizador visitante con 14 puntos), chegara tras un esforzo titánico.

O cuarto final foi un intercambio de canastras  (25-28) que remataba cunha vitoria importantísima para os celestes.

Trunfo de equipo, con momentos defensivos para videoteca por parte do Cafés Candelas.

Emir Sulejmanovic foi o xogador máis valorado  do Breo con 16 puntos,  9 rebotes e 2 recuperacións (26 val.)

O Pazo animou de principio a fin e foi, de novo, como un xogador máis.

O Cafés Candelas e o Pazo, non coñecen a derrota na presente tempada. O Pazo, un auténtico fortín.