O Cafés Candelas Breogán vence en Lleida (72-79)

Compartir con

Dani López (22 puntos, 5 recuperacións e 7 faltas recibidas, e Rakocevic (22 puntos con 5 triplas de 6 lanzamentos) lideraron ao Cafés Candelas en ataque para lograr un triunfo importante no Barris Nord. ESTATÍSTICA

Tras un mal inicio celeste (9-0) o Cafés Candelas subiu a súa intensidade defensiva e foi remontando (17-13 final do primeiro cuarto) ataque mediado o segundo cuarto logrou darlle a volta ao electrónico do Barris Nord cun parcial de 18-29 para chegar ao descanso con vantaxe  (35-42). O equipo lucense xa non voltaría a ir por debaixo no marcador pese aos intentos de remontada do Actel Força Lleida (51-57 ao final do terceiro cuarto).

As triplas de Rakocevic e o acerto de Dani López foron clave nun partido que remataba coa primeira vitoria celeste do novo ano (72-79).

Importante triunfo antes de recibir no Pazop o domingo día 10 (18:00 horas) ao líder Quesos Cerrato Palencia. Nese partido poderá debutar Pep Ortega que xa se uniu ao grupo en Lleida, e podería volver Mamadou Samb dependendo da súa evolución nos vindeiros días.